INSPECTORATUL TERITORIAL DE MUNCĂ
BISTRIŢA-NĂSĂUD


CODUL DE CONDUITA AL FUNCTIONARILOR PUBLICI SI A PERSONALULUI CONTRACTUAL DIN CADRUL I.T.M. BISTRITA-NASAUD


ITM BISTRITA-NASAUD
BISTRITA,C.R. VIVU, 60-64
R.M.:tel./fax 0263/235055;235054;217711 S.S.M.:tel./fax 0263/213261
Cod IBAN: RO65TREZ1015032XXX006458
Cont pentru plati(pentru furnizori): RO94TREZ101500318X003734

Posta electronica


Site realizat de Inspectoratul Teritorial de Munca Bistrita-Nasaud

Webmaster: Gavril Pop

Formulare

» Contract individual de munca
» Act aditional la CIM
» Decizie de incetare a CIM
» Decizie de concediere

De aici puteti descarca aplicatiile necesare depunerii situatiilor la ITM

Aplicatie pentru depunerea declaratiilor privind comisionul: declaratie-lunara-ITM-setup-v1.29.exe
Aplicatie pentru completarea Registrului General de Evidenta a Salariatilor in format electronic: ReviSaL 2.0.6_MDAC (Windows 98/2000/XP - 11,9 MB)
Patch pentru actualizarea nomenclatorului COR versiunea 2011, in Registrului General de Evidenta a Salariatilor in format electronic: ReviSaL.KB.206.007 (5,28 MB)

Patch pentru actualizarea nomenclatorului COR versiunea 2010, in Registrului General de Evidenta a Salariatilor in format electronic: ReviSaL.KB.206.006 (5,28 MB)

Ghid instalare si utilizare nomenclator COR 2010(in format pdf - 543 KB)
Patch pentru actualizarea nomenclatorului COR versiunea 2010, in Registrului General de Evidenta a Salariatilor in format electronic: ReviSaL.KB.206.005 (5,76 MB)

Ghid instalare si utilizare nomenclator COR 2010(in format pdf - 543 KB)
Patch pentru actualizarea nomenclatorului COR in Registrului General de Evidenta a Salariatilor in format electronic: ReviSaL.KB.206.004 (5,24 MB)

Ghid instalare si utilizare nomenclator COR (in format pdf - 615 KB)
Actualizarea nomenclatorului CAEN al R.G.E.S. in format electronic se face cu: ReviSaL.KB.206.003 (447 KB)

Ghid instalare si utilizare nomenclator CAEN (in format pdf - 621 KB)
ATENTIE!!! Inainte de instalarea noului nomenclator CAEN descarcati si cititi Ghidul de instalare si utilizare.


INFORMATII
privind depunerea online a declaratiilor si a Registrului

Inspectia Muncii pune la dispozitia angajatorilor o aplicatie online pentru transmiterea registrului general de evidenta a salariatilor in format electronic si pentru depunerea declaratiilor fiscale. Acest portal vine in sprijinul angajatorilor care au acces la Internet si care vor sa foloseasca o modalitate moderna si eficienta de lucru cu Inspectoratul Teritorial de Munca.


Modalitatea ON-LINE pentru depunerea declaratiilor si transmiterea registrului in format electronic:

Depunerea on-line a declaratiei fiscale privind stabilirea comisionului datorat si a declaratiei inventar se face dupa obtinerea de catre angajator a datelor de autentificare si acces, respectiv "nume utilizator" si "parola". Transmiterea on-line a registrului general de evidenta a salariatilor in format electronic se face dupa obtinerea de catre angajator a datelor de autentificare si acces, respectiv "nume utilizator" si "parola". Acestea se elibereaza de catre inspectoratul teritorial de munca, in a carui raza teritoriala angajatorul isi are sediul sau domiciliul, in baza unei imputerniciri (conform modelului) semnata si stampilata de reprezentatul legal al angajatorului, insotita de o copie a certificatului de inmatriculare, codul de identificare fiscala sau a actului de identitate, dupa caz. Mentionam ca adresa de e-mail valida, este absolut necesara pentru a face confirmarea obtinerii datelor de autentificare si pentru activarea accesului pe portal. Daca angajatorul a ridicat "nume utilizator" si "parola" pentru depunere on-line a declaratiilor fiscale si doreste utilizarea acestora si pentru transmiterea on-line a registrului electronic, trebuie sa solicite acest lucru la sediul inspectoratului teritorial de munca, in a carui raza teritoriala angajatorul isi are sediul sau domiciliul, in baza unei imputerniciri (conform modelului) completata corespunzator. Urmeaza ca in 24 de ore de la solicitare sa se activeze accesul on-line pentru registrul electronic utilizand "nume utilizator" si "parola" primite deja pentru declaratii.


Registrul Electronic de Evidenta al Salariatilor se depune la ITM insotit de o adresa de depunere (model)
http://itmonline.inspectiamuncii.ro - aici puteti depune online daca aveti deja parola